Welkom

Welkom op de website van de stichting 'Nij Begjin.' Een stichting die binnen vijf jaar een woonvorm voor jongeren met een beperking wil neerzetten. De woonvorm die in Balk, in de gemeente Gaasterland-Sloten een feit zal gaan worden, biedt jongeren met een beperking de mogelijkheid om zelfstandig te gaan wonen.

Ben je oprecht geinteresseerd in ons project? Of gewoon nieuwsgierig? Op deze website is van alles te vinden. Van het onstaan van het idee, een uitleg over de woonvorm, de toekomstige bewoners van het huis, enz.

We wensen u veel surfplezier.

PGB etc.
Vragen en antwoorden over het PGB

In de pers
Frouke Haijma wint fiets.

Frouke Haijma wint fiets met verloting.

sponsors
feestweek Balk 2013 Pop podium

Cd presentatie
De opkomst was groots we hadden veel publiek dat genoten heeft van de mooie liedjes die door onze lokale artiesten zijn gezongen die tevens ook op de CD staan ,de avond is geopend door Anneke Douma die de eerste CD aan wethouder Frans Veltman heeft uitgereikt.

zorgaanbieders

De brief naar de zorgaanbieders met het verzoek om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor een vruchtbare samenwerking met Nij Begjin.

Ouderavond 28 januari 2013

Op 28 JANUARI 2013 onze eerste ouderavond waar wij kennis kunnen maken met onze zorgaanbieder die zich komt voorstellen.

Aan het woord
Wilco houdt van paardrijden

Ik ben Wilco, ik ben 17 jaar.
Overdag ga ik naar de Zonnebloemschool in Emmeloord.

1x in de vier weken ga ik een weekend logeren op Donia state in Spannum, heerlijk met de koeien, paarden, schapen en hond spelen.

Stichting Nij Begjin

Mr.C.J.Trompstraat 31

8561BA Balk

mail@stichtingnijbegjin.nl

tel: 0514-603504

mail: tinekeemperpoll@live.nl

Bestuursleden

Even voorstellen aan het bestuur.

SIEN helpt ouderinitiatieven

Philidelphia support heet voortaan SIEN

Wordt lid van SIEN

Graag willen we als bestuur er op wijzen dat het lidmaatschap van SIEN erg belangrijk is voor ons initiatief. Door allemaal lid te worden van SIEN wordt het mogelijk om zonder kosten gebruik te maken van de expertise van Jonnie Bosch die ons met deskundige hulp en ondersteuning kan bij staan in het proces naar de realisatie van de woonvorm.

Laden...